Een dagje uit op zee! Een échte beleving, hoe wordt het weer en waar gaan we heen?

Want er is niets fijner dan met je haar in de wind van het Zeeuwse uitzicht te genieten. Met onze goed uitgeruste schepen verzorgen we een tal van rondvaarten voor een leuk dagje op zee. Onze rondvaarten zijn voor iedereen geschikt en kunnen in groepsverband geboekt worden.

Ontdek de Zeeuwse kust

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust! Stap aan boord, want we zetten koers naar Domburg! Een prachtige rondvaart langs de Walcherse kust, en de kans dat we zeehonden, bruinvissen en zeevogels tegen komen is aanwezig!

Avond-makreel-rondvaart

Wil je een rondvaart combineren met het uitgooien van een hengel? Dat kan met onze avond makreel rondvaarten. Bekijk samen met het gezin, je vriendengroep of als opstapper het strand eens van de andere kant, en wie weet vang je een lekkere makreel voor op de barbecue!

Zeevogel safari

De zeevogel safari is er voor alle natuurliefhebbers. We gaan richting de trekroute van de vogels zodat jullie ze van dichtbij kunnen aanschouwen en fotograferen. Een mooie bijkomstigheid is dat je kunt genieten van de beleving die de Zeeuwse kustwateren te bieden hebben.

Robbentocht zeehonden safari

De zeehonden safari is zonder twijfel één van de leukste zomeruitjes voor het hele gezin wanneer je in Zeeland bent. We starten de motoren, varen naar de zeehondenkolonie en dobberen daar een poosje rond zodat je de zeehonden goed kunt bekijken. Vergeet je verrekijker niet want je weet niet wat je ziet!

Windmolentocht

Wie kent ze niet? De gigantische bouwwerken die zorgen voor het opwekken van energie. Met onze rondvaart van Neeltje-Jans naar de aanlooproute van Vlissingen en Antwerpen kunnen jullie de imposante windmolenparken (in aanbouw) vanaf het water aanschouwen.

Asverstrooiingen

Om de as van uw dierbare overledene aan de zee toe te vertrouwen bieden wij verschillende speciale tochten.

Reserveren?

+31 (0)111 481505

Reserveren is iedere dag mogelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur