Vogels spotten op zeevogel safari, voor de echte natuurliefhebber!

De zeevogel safari is er voor alle natuurliefhebbers. Je kunt met het gezin, je vriendengroep of als opstapper op zeevogel safari! In het najaar varen we richting de trekroute van zeevogels. Een uitgelezen kans om verschillende zeevogels van dichtbij te zien en te fotograferen!

In september, oktober en november volgen zeevogels een route langs de kust, om in zuidelijke gebieden te overwinteren. Dit geeft de unieke mogelijkheid om dit tafereel te aanschouwen én te fotograferen vanaf een schip. Een mooie kans om verschillende soorten waar te nemen. Er gaat visolie en visafval overboord (duurzame natuurproducten!) waar de vogels op af komen. Het perfecte moment om ze van dichtbij te bekijken en op beeld vast te leggen.

De afvaart voor de zeevogel safari is om 08.00 uur vanaf Neeltje-Jans. Rond 16.00 uur zijn we weer terug in de haven. De tocht is voor iedereen geschikt! Vergeet je verrekijker en camera niet mee te nemen. Data op aanvraag. Wil je niet in groepsverband op zeevogel safari, maar individueel? Er zijn enkele individuele opstapdagen. Bekijk hieronder de prijzen en de beschikbaarheid in onze agenda. De zeevogel safari is getijde afhankelijk.

Eerst volgende opstapdag(en)

Reserveren?

+31 (0)111 481505

Reserveren is iedere dag mogelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur