Sportvissen is een waar avontuur, een spannend dagje uit voor het individu, het gezin of een groep!

Hoe ziet de dag eruit en wat gaan we vangen? Je weet het eigenlijk nooit van te voren dus de spanning is om te snijden! Onze schepen vertrekken dagelijks om op de Noordzee te gaan vissen. Daarbij draait het niet alleen om het vissen, maar vooral om de ervaring! Ga je met ons mee vissen? Dan kies je voor een spannend dagje uit! Onze vistochten zijn voor geschikt het individu, gezinnen en groepen. Ervaring is niet vereist en er wordt aan boord uitleg gegeven door onze ervaren bemanning.

Welk avontuur we te bieden hebben voor een leuk dagje uit? Je vindt het hieronder!

1

Ankervissen

Genieten van het uitzicht en een relaxed dagje uit. Slaan jullie platvis of kabeljauw aan de haak? De vis die in het voorjaar de delta in trekt, komt in het najaar weer richting zee. De perfecte periode om anker te vissen voor de delta.

Meer over ankervissen
2

Makreelvissen

Beleef de spanning van de vangst en geniet vooral van de tocht! De schipper lokaliseert de makreelscholen met geavanceerde apparatuur en we vissen met kunstaas, zo is de vangkans het grootst! De makreel is een prachtige vis, die van eind mei tot half september vlak voor de kust te vinden is.

Meer over makreelvissen
3

Wrakvissen

Ontdek het onderwaterleven tijdens het avontuurlijke wrakvissen! We gaan naar scheepswrakken tot maximaal 30 zeemijl uit de kust. Hengel uitgooien en vissen maar. Willen jullie graag kabeljauw vangen, dan is wrakvissen de beste optie!

Meer over wrakvissen
4

Avond makreel rondvaart

Wil je een rondvaart combineren met het uitgooien van de hengel? Dat kan met onze avond makreel rondvaarten. Bekijk samen met het gezin, je vriendengroep of als opstapper het strand eens van de andere kant, en wie weet vang je een lekkere makreel voor op de barbecue!

Meer over avond makreel rondvaart
5

Grevelingen of Oosterschelde?

Sportvissen, rondvaarten en duiktochten op de Grevelingen of Oosterschelde. We vertrekken met ons sfeervolle ingerichte schip de Sjarina vanaf onze ligplaats in Bruinisse. De Sjarina is het ideale schip en kan door groepen volledig worden afgehuurd.

Meer over de mogelijkheden

Wil jij de spanning van het visavontuur zelf ervaren?

Dan bieden we je verschillende mogelijkheden voor een leuk dagje uit! Je vraagt online eenvoudig een offerte aan. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je direct een antwoord? Dan bel je met 0111 481505

Reserveren?

+31 (0)111 481505

Reserveren is iedere dag mogelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur