Spot de zeehond tijdens de robbentocht zeehonden safari

In juli en augustus organiseren we namelijk de populaire zeehonden safari! We vertrekken om 17.00 uur vanaf Noordland, en varen de haven weer binnen rond 21.00 uur. De tocht leidt jullie vanaf Noordland over Nationaal Park Oosterschelde, met op de achtergrond de indrukwekkende Oosterscheldekering, een 9km lange verbinding tussen de Zeeuwse eilanden en onderdeel van de Deltawerken.

We varen richting de Zeelandbrug en na de passage gaan we naar de zeehondenkolonie. We dobberen voorbij om de dieren alle rust te geven. Aanschouw de zeehonden in hun natuurlijke leefgebied!

Na de observatie en op geruime afstand van de zeehonden starten we de motoren en keren terug richting de Zeelandbrug, die we dan aan de kant van Zierikzee en via de Roggenplaant zullen passeren. Op de Roggenplaat spot je mogelijk diverse soorten zeevogels. Met de Oosterscheldekering in het vooruitzicht varen we terug naar de haven. Onderweg komen we mogelijk ook nog bruinvissen tegen!

De robbentocht is geschikt voor iedereen. Vergeet je verrekijker en camera zeker niet mee te nemen! Data op aanvraag. Wil je niet in groepsverband op zeehonden safari, maar individueel? Er zijn enkele individuele opstapdagen. Bekijk hieronder de prijzen en de beschikbaarheid in onze agenda.

Eerst volgende opstapdag(en)

Reserveren?

+31 (0)111 481505

Reserveren is iedere dag mogelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur