Ontdek de Zeeuwse kust

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust! De rondvaart langs de Zeeuwse kust is een mooie vaart langs de kust van Walcheren tot Domburg. De rondvaart duurt 2,5 uur en is te boeken in groepsverband. Want er is niets fijner dan met je haar in de wind van het Zeeuwse uitzicht te genieten.

Op een door jou gekozen tijdstip vertrekken we vanaf binnenhaven Noordland richting zee. Vervolgens varen we langs de prachtige kustlijn richting Domburg. Tijdens de vaart is de kans groot dat men zeehonden, bruinvissen en zeevogels spot! Onder het genot van eventueel een hapje en een drankje komen we voor Domburg met zijn statige uitstraling over zee. Villa Domburg, het badhotel, de strandtenten en paalhoofden zijn goed te zien omdat de vaargeul tot vlak langs de kust loopt. Met een draai keren we het schip om koers te zetten richting de vertrekhaven. Na een schutting door de sluis meren we af aan het steiger.

De vaart kan altijd plaatsvinden. Met mindere weersomstandigheden varen we op natuurpark Oosterschelde naar de Zeelandbrug. Deze brug was met zijn lengte van ruim 5km een lange tijd de langste brug van Europa. We passeren de brug aan de Noord-Bevelandse kant en gaan richting de zeehondenkolonie. Bij de terugvaart passeren we de Zeelandbrug nogmaals, maar dan aan de kant van Schouwen-Duiveland.

Wil je niet in groepsverband langs de Zeeuwse kust, maar individueel? Er zijn enkele individuele opstapdagen. Bekijk hieronder de prijzen en de beschikbaarheid in onze agenda.

Data en prijzen op aanvraag.

Eerst volgende opstapdag(en)

Reserveren?

+31 (0)111 481505

Reserveren is iedere dag mogelijk van 08.00 uur tot 20.00 uur